Kopio- ja tulostuspalvelu

HINNASTO

TULOSTUSPALVELU
KOPIOPALVELU
SUURKUVATULOSTEET / JULISTEET
SKANNUSPALVELU
GRAAFINEN MUOKKAUS- JA SUUNNITTELUPALVELU
JÄLKIKÄSITTELY

Jos haluat tehdä omat työsi kopioinnin tai tulostuksen sijaan, voit jättää materiaalipinkat meidän huoleksemme.

Yrityksemme tarjoaa laajaa kopio- sekä tulostuspalvelua ja saat työsi valmiiksi jopa samana päivänä edullisin hinnoin!

Kopio- ja tulostuspalvelustamme saat kaiken flyereista julisteisiin käden käänteessä. Tarjoamme laajaa kopiopalvelua, josta saat kopiot ja skannaukset A3 kokoon asti,
lisäksi tulosteet aina käyntikortista A0 kokoisiin julisteisiin asti.

Meiltä saat myös erilaiset jälkikäsittely työt sekä lisäpalvelut mm. kansitukset, laminoinnit, vihkonidonnat ja -taitot, mapitukset sekä skannaus- ja postituspalvelut. Tarvittaessa hoidamme vaikka pienet askartelut puolestasi.

Jos lähetät aineiston etukäteen sähköpostilla voit noutaa valmiit tulosteet meiltä tai pienemmissä määrissä tulosteet voidaan tehdä jopa odottaessa. Huomioithan, että muutostöitä ei tiedostoihin voida tehdä odottaessa, jos tiedostoa on tarpeen muokata ota yhteyttä etukäteen tilaukse(at)hbcservice.fi.

Työt otamme mieluiten vastaan PDF -formaatissa muistitikulla tai sähköpostilla liitetiedostona tai kopiointikelpoisena paperioriginaalina, tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Teemme yhteistyötä luottevan ja nopean lähettiyrityksen kanssa, jolloin tulosteet voit saada ovellesi helposti ja nopeasti.

Yrityksemme sijaitsee Pasilassa Business College Helsingin yhteydessä, suoraan Messukeskuksen sisäänkäynnin vieressä. Jos olet tulossa messuille niin tulostus ja kopiointi onnituu meillä helposti ja voit hakea tuotteesi meiltä juuri ennen messuille tuloa. Katso tarkemmat yhteystidot täältä.

Business College Helsingin ja HAAGA-HELIAN henkilöstö ja opiskelijat

Suomen Liikemiesten Kauppaopisto ja HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulun opettajana sinulla on mahdollisuus otattaa kopioita opetusta varten kopiopalvelussamme. Opiskelijoita palvemme hinnaston mukaisesti tai kouluprojektien yhteydessä.

Kopiopalvelu, Kopiointipalvelu, Kopioliike, Kopiointiliike, Kopio, Kopiot, Kopiointi, Tulostuspalvelu, Tulostusliike, Tuloste, Tulostaa, Tulostin, Tulosteet, Tulostus, Hinta,
Hinnasto, Halpa