Kopio- ja tulostuspalvelu

HINNASTO

TULOSTUSPALVELU
KOPIOPALVELU
SUURKUVATULOSTEET / JULISTEET
SKANNUSPALVELU
GRAAFINEN MUOKKAUS- JA SUUNNITTELUPALVELU
JÄLKIKÄSITTELY

Jos haluat tehdä omat työsi kopioinnin tai tulostuksen sijaan, voit jättää materiaalipinkat meidän huoleksemme.

Yrityksemme tarjoaa laajaa kopio- sekä tulostuspalvelua ja saat työsi valmiiksi jopa samana päivänä edullisin hinnoin!

Kopio- ja tulostuspalvelustamme saat kaiken flyereista julisteisiin käden käänteessä. Tarjoamme laajaa kopiopalvelua, josta saat kopiot ja skannaukset A3 kokoon asti, lisäksi tulosteet aina käyntikortista A1 kokoisiin julisteisiin asti. Meiltä saat myös erilaiset jälkikäsittely työt sekä lisäpalvelut mm. kansitukset, laminoinnit, vihkonidonnat ja -taitot, mapitukset sekä skannaus- ja postituspalvelut.

Kopioit ja tulosteet saadaan usein tehtyä samana päivänä. Jos lähetät aineiston etukäteen sähköpostilla voit noutaa valmiit tulosteet meiltä tai pienemmissä määrissä tulosteet voidaan tehdä jopa odottaessa. Teemme yhteistyötä luottevan ja nopean lähettiyrityksen kanssa, jolloin tulosteet voit saada ovellesi helposti ja nopeasti.

Meillä on markkinoiden edullisimmat suurkuvatulosteet
, saamme tulostettua nopeasti suurkuvatulosteet mm. julisteet ja banderollit niin mustavalkoisina kuin värillisinäkin tarpeidenne mukaan.

Skauspalvelustamme saat erittäin nopeasti ja tehokaasti vanhat paperiset arkistot sähköiseen muotoon. Voimme skannata kaiken yhdestä sivusta kokonaisiin nippuihin asti, suurin skannuskoko on kuitenkin A3.

Aina välillä esim. koulutusmateriaalien tai esitteiden  tekeminen voi jäädä viime hetkeen, älä huoli me autamme, ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse niin suunnitellaan yhdessä materiaalit tarpeitanne varten.

Yrityksemme sijaitsee Pasilassa Business College Helsingin yhteydessä, suoraan Messukeskuksen sisäänkäynnin vieressä. Jos olet tulossa messuille niin tulostus ja kopiointi onnituu meillä helposti ja voit hakea tuotteesi meiltä juuri ennen messuille tuloa.

Työt otamme mieluiten vastaan PDF -formaatissa muistitikulla tai sähköpostilla liitetiedostona tai kopiointikelpoisena paperioriginaalina.

Ota yhteyttä ja kysy lisää sähköpostitse tilaukset(at)hbcservice.fi
tai puhelimella 044 775 6008.

Business College Helsingin ja HAAGA-HELIAN henkilöstö ja opiskelijat

Suomen Liikemiesten Kauppaopisto ja HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulun opettajana sinulla on mahdollisuus otattaa kopioita opetusta varten kopiopalvelussamme. Opiskelijoita palvemme hinnaston mukaisesti tai kouluprojektien yhteydessä.

Kopiopalvelu, Kopiointipalvelu, Kopioliike, Kopiointiliike, Kopio, Kopiot, Kopiointi, Tulostuspalvelu, Tulostusliike, Tuloste, Tulostaa, Tulostin, Tulosteet, Tulostus, Hinta,
Hinnasto, Halpa