Tulostus- ja kopiopalvelu hinnasto

hinnastojuliste2018

Isommista määristä tai muista tulostustöistä voit myös jättää tarjouspyynnön.
Huom, tarkan hinnan määrittämiseen / tarjouspyyntöihin vastaamme ainoastaan kirjallisesti!

Jälkikäsittely ja Graafinen suunnittelu

Meiltä saa myös skannaukset, kansitukset, laminoinnit ja vihkotaitot yms. Tarjoamme myös suunnittelupalvelua, suunnittelemme tarpeidesi mukaisesti esim. esitteet, kutsukortit, julisteet sekä muut markkinointimateriaalit. Valikoimissamme on myös erilaisia paperivaihtoehtoja. Ota yhteyttä, me autamme mielellämme!

Valikoimissamme on muitakin papereita niiden hinnoista voit kysyä lisää tilaukset(at)hbcservice.fi. Halutessasi voimme käyttää myös erikoismateriaaleja, kuten tarroja, piirtoheitinkalvoja tai omaa paperia, voimme myös tilata toiveidesi mukaisen paperin.

Kysy myös muita kokoja, huomioitahan kuitenkin, että maksimikoko tulosteille leveys tai pituus suunnassa 914 mm, kopioinnille ja skannaukselle maksimikoko on A3.

Hinnasto sisältää kopioinnin materiaalista joka pystytään skannaamaan dokumenettiskannerilla sujuvasti,  mikäli paperit on ruttaantuneet, hauraat, sisältävät paljon niittejä tms tai muuten huonossa kunnossa joudutaan arkit skannaamaan yksitellen. Yksittäisen arkkien skannaukset veloitamme tuntihinnalla.

Hinnastosta löydät peruspapereiden hinnat, mustavalkoisille 80g  normaali matta tulostuspaperi, väritulosteille 90g puolikiiltävä Colortech paperi ja suurkuvatulosteille 140g matta rullapaperi. Hinnat sisältävät vain tulostuksen, kuljetinreunat tai suurkuva tulosteen ylimääräisten reunojen leikkaukset eivät sisälly hintaa, niiden leikkaamisesta annamme mielellämme tarjouksen.

Kopiopalvelu, Kopiointipalvelu, Kopioliike, Kopiointiliike, Kopio, Kopiot, Kopiointi, Tulostuspalvelu, Tulostusliike, Tuloste, Tulostaa, Tulostin, Tulosteet, Tulostus, Hinta,
Hinnasto, Halpa