Tulostus- ja kopiopalvelu hinnasto

Hinnaston esimerkki hinnat sisältävät tulostuksen tulostusvalmiista tiedostosta seuraaville papereille:
Mustavalkoisille 80g  normaali matta tulostuspaperi
Väritulosteille 90g puolikiiltävä Colortech paperi
Suurkuvatulosteille 140g matta rullapaperi

Erilaiset muokkaukset tai kuljetinreunojen ja suurkuva tulosteen ylimääräisten reunojen leikkaus ei sisälly hintaa, niistä annamme mielellämme tarjouksen.

Tilausohjeen löydät täältä. 

hinnastojuliste2022_uusin

Isommista määristä tai muista tulostustöistä voit myös jättää tarjouspyynnön.
Huom, tarkan hinnan määrittämiseen / tarjouspyyntöihin vastaamme ainoastaan kirjallisesti!

Maksutavat:
Käteinen ja kortti myymälässä
Mobile pay
Laskutus (laskutuslisä alle 100€ tilauksiin 10€)

Tilaukset maksetaan noudettaessa käteisellä tai kortilla. Yrityksille / yhteisöille voimme tehdä laskun, josta tulee sopia etukäteen. Laskutuksesta saatetaan periä laskutuslisä laskun koosta riippuen.

Valikoimistamme löytyy muitakin papereita niiden hinnoista voit kysyä lisää tilaukset(at)hbcservice.fi. Halutessasi voimme käyttää myös erikoismateriaaleja, kuten tarroja, piirtoheitinkalvoja tai omaa paperia, voimme myös tilata toiveidesi mukaisen paperin.

Kysy myös muita kokoja, huomioitahan kuitenkin, että maksimikoko tulosteille leveys tai pituus suunnassa 914 mm, kopioinnille ja skannaukselle maksimikoko on A3.

Hinnasto sisältää kopioinnin materiaalista joka pystytään skannaamaan dokumenettiskannerilla sujuvasti,  mikäli paperit on ruttaantuneet, hauraat, sisältävät paljon niittejä tms tai muuten huonossa kunnossa joudutaan arkit skannaamaan yksitellen. Yksittäisen arkkien skannaukset veloitamme tuntihinnalla.

Jälkikäsittely ja Graafinen suunnittelu

Meiltä saa myös skannaukset, kansitukset, laminoinnit ja vihkotaitot yms.

Tarjoamme myös suunnittelupalvelua, suunnittelemme tarpeidesi mukaisesti esim. esitteet, kutsukortit, julisteet sekä muut markkinointimateriaalit.

Huomioithan, että muutostöitä tiedostoihin ei voida tehdä odottaessa, jos tiedostoa on tarpeen muokata ota yhteyttä etukäteen.

Kopiopalvelu, Kopiointipalvelu, Kopioliike, Kopiointiliike, Kopio, Kopiot, Kopiointi, Tulostuspalvelu, Tulostusliike, Tuloste, Tulostaa, Tulostin, Tulosteet, Tulostus, Hinta,
Hinnasto, Halpa