Työvoimapalvelu

Meiltä löydätte tarpeisiinne sopivat työntekijät! Työntekijälle voi olla tarvetta esimerkiksi vain muutamaksi tunniksi tai useammaksi kuukaudeksi, me autamme teitä löytämään teille sopivan henkilön juuri niin pitkäksi aikaa kun tarvitsette.

Vuokraamamme työvoima koostuu pääasiassa innokkaista nuorista ja nuorekkaista ihmisistä jotka pitävät vaihtelevasta ja keikkaluontoisesta työstä. Suurin osa työntekijöistämme on eri alojen opiskelijoita.

Työtehtävät voivat olla melkeinpä mitä tahansa, esimerkiksi avustavat toimistotyöt, postitus, puhtaaksikirjoitus, myynti ja avustavat keittiötyöt hoituvat henkilökunnaltamme.

Meillä on ainutlaatuiset yhteydet oppilaitoksiin, jolloin voimme taata teidän yrityksellenne parhaimmat mahdolliset tulevaisuuden työntekijät.

Meiltä löydät TULEVAISUUDEN TEKIJÄT!

Lisätietoa palveluistamme työnantajille ja mahdollisuuksista työntekijöille.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisoitu jäsen ja noudatamme työvoimanvuokrausalan suomalaisia työmarkkinasääntöjä ja alan työehtosopimusta.

Tarjoamme henkilöstö mm. seuraaville aloille:

Tapahtuma-ala:

Olemme tapahtumahenkilöstön vuokraukseen erikoistunut palvelualanyritys. Vuokraamme henkilöstöä erilaisiin tapahtumiin mm. yritysjuhliin, yleisötapahtumiin, konserttitaloihin eli periaatteessa minne vaan missä tapahtuu! Lue lisää..

Taloushallinto & Toimisto:

Tarkoituksena on tarjota mm. opiskelijoille opiskelua tukevia työtehtäviä sekä tutustuttaa opiskelijoita mahdollisiin tuleviin työpaikkoihin. Yritykset hyötyvät tästä palvelusta saamalla kiireapulaisia ja lomasijaisiksi henkilöitä, joilla on tietoa taloushallinnosta ja kiinnostusta alaa kohtaan. Lue lisää..

Kiinteistöjen aulapalvelu:

Meiltä löytyy osaavia vahtimestareita, aulaemäntiä sekä puhelinvaihteenhoitajia erilaisiin tarpeisiin. Jos tarvitsette vakituisesti iltavahtimestaria tai aulaemännälle kesälomasijaista, me löydämme tarpeisiinne sopivan henkilön. Lue lisää..